dissabte, 20 de maig del 2017

GUANYADORS DEL PREMI 
PILARÍN BAYÉS

Aquest curs, els alumnes de Cicle Superior i Cicle Mitjà hem participat al concurs "Premi Pilarín Bayés 2016- 2017 de contes escrits" convocat per l'Editorial Mediterrània i l'Obra Social Sant Joan de Déu amb la temàtica: el joc.

Els alumnes de Cicle Mitjà hem realitzat un conte col·lectiu per classe. Entre tots hem decidit el títol, els personatges, el problema i la solució. Ho hem fet amb molta il·lusió i ens ho hem passat molt bé confeccionant-lo. 

De totes les escoles catalanes que hi han participat, han escollit 15 contes (5 de Cicle Inicial, 5 de Cicle Mitjà i 5 de Cicle Superior).

El dia 23 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, es va fer públic el veredicte del jurat. Quina va ser la nostra sorpresa quan ens vam assabentar que entre aquests 15 guanyadors estava el conte de 3r C "Els nens aventurers". 


Si el vols llegir, fes click.

A final de curs es convocarà a totes les escoles guanyadores a una gran festa amb el lliurament dels premis, que consisteixen en:
- 10 exemplars dels contes guardonats i il·lustrats per Pilarín Bayés.
- Una selecció de llibres de l'Editorial Mediterrània.

Estem molt contents i satisfets del treball realitzat i del reconeixement obtingut. Esperem que el nostre conte us agradi molt i gaudiu llegint-lo!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada